Activiteiten

Welke activiteiten heeft Rolando :

Rolando heeft verschillende ballon activiteiten die hij u kan aanbieden om uw feest tot een bijzondere dag te maken. De shows en acts worden op maat voor u gemaakt zoals u dat graag zou willen zien. Voor uw evenement, opening van uw winkel, bedrijf of school, elke activiteit heeft zijn eigen specialisme. Daardoor is elk feest weer uniek en gaan uw gasten met een blij gevoel naar huis.

Rolando maakt niet de standaard ballonfiguren, dat heeft u vast zelf ook al gezien. Hij maakt van ballonnen een ware kunstvorm en daardoor is hij net even anders als de rest. Met zijn humor, enthousiasme en bijzondere ballonfiguren gaat hij zeker opvallen op uw feest.

Evenement :

Op een evenement komt normaal gesproken heel veel publiek. Als u entertainment zoekt wat het publiek vermaakt (waaronder kinderen ) dan heeft Rolando de juiste shows voor u. Een combinatie van ballonkunst, magische momenten en als aanvulling eventueel liedjes. Met zijn kundigheid en humor maakt Rolando er een waar feest van.

Evenement >>>>

Bruiloft :

Een belangrijke dag in uw leven is dat u gaat trouwen. Daar hoort een feest bij en die wil je natuurlijk laten opvallen. Dat kan zowel met entertainment als wel ballondecoratie. Want iedereen mag weten dat de bruiloft er is en voor u is het belangrijk dat alles er mooi uit ziet. En nog belangrijker, dat de kinderen vermaakt worden. Dat kan ballonartiest Rolando allemaal voor u regelen.

Info Bruiloft >>>>

Bedrijfsfeest :

Op een bedrijfsfeest wil je dat collega’s, vrienden en personeel het naar hun zin hebben en weten dat ze gewaardeerd worden. Rolando kan het entertainment verzorgen waar u graag gebruik van maakt. Of u nu weinig personeel heeft of juist heel veel, hij kan voor iedereen de juiste show of act aanleveren. Met zijn ballonnenkoffer, de bloemenshow, een workshop voor de teambuilding of juist iets heel anders zorgt hij ervoor dat iedereen met een vrolijk gevoel naar huis gaat.

Bedrijfsfeest >>>>

Winkelpromotie :

U wilt graag het winkelend publiek en uw vaste klanten op een feest uitnodigen ? Dan weet ballonartiest Rolando daar wel raad mee om dat voor elkaar te krijgen. Hij heeft diverse shows en acts die daar perfect in passen. Als u een dierenwinkel heeft word dat helemaal makkelijk aangezien hij heel veel ballondieren in zijn menuboek heeft staan. Overleg samen met hem wat het beste om uw opening of feestdag tot een geslaagde dag te maken.

Info winkels >>>>

Ballonnen workshop :

Een bijzonder leuke activiteit is natuurlijk het maken van ballonfiguren. Als teambuilding op uw bedrijfsfeest of gewoon gezellig bij u thuis met de kinderen of vriendinnen. Het kan allemaal gerealiseerd worden door Rolando die bij u langs komt met alle benodigdheden. Zoals ballonpompen, heel veel vouwballonnen en natuurlijk de pennen om alles in te tekenen. Met zijn kennis van zaken maakt hij er een 2 uur durend feest van en gaat u naar huis met een stoer gevoel dat u kunt ballonvouwen.

Workshop >>>>

Winkelpromotie :

U gaat de nieuwe winkel openen en u wilt graag dat dit op gaat vallen !! Dan is ballonartiest Rolando de aangewezen persoon die dit voor u kan regelen. Met de ballonkoffer uw klanten in het ballonnen zonnetje zetten is een feest op zich, maar ook met zijn ballonnen shows kan hij zorgen dat de winkel opvalt. En om te zorgen dat het ook van veraf duidelijk is dat er een nieuwe winkel te bezichtigen is, maakt Rolando graag ballondecoratie op maat voor u. Een winkelopening die zo feestelijk is moet gewoon opvallen.

Winkelpromotie >>

Verjaardag :

Of het nu een kinderverjaardag of een volwassenen verjaardag betreft, ballonartiest Rolando zorgt ervoor dat het niet snel vergeten word. Met zijn bijzondere ballon creaties maakt hij iedereen blij. De kinderen kunnen uit zijn menuboek kiezen en bij de volwassenen zorgt die voor een verrassing element. Juist door zijn aparte ballonstijl en het enthousiasme wat hij mee brengt word het een dag om van te genieten. Met een kinder verjaardag word de jarige ook nog eens extra in het zonnetje gezet.

Verjaardag >>>

Geboorte :

Met een geboorte wil je iedereen laten weten wat het is geworden. Dat kan met een verrassing ballon waar je met confetti laat zien of het een jongen of meisje word. Maar Rolando kan natuurlijk meer, want hij kan zorgen dat elk kind met een blauwe of roze ballon naar huis gaat. Natuurlijk met een luchtige aanpak waardoor het een gezellig feest word. Heeft uzelf een idee, dan kan dat natuurlijk altijd besproken worden. Het belangrijkste is dat het voor u een bijzondere dag word.

Geboorte >>>>

Informatie aanvragen !

Wilt u graag meer informatie over een activiteit.
Of zou u graag een vrijblijvende offerte willen hebben.
Vult u dan het contact formulier in.

Rolando neemt zo snel mogelijk contact met u op.
En beantwoord graag al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.