Kindershows

Wist je dat Rolando ook buiten zijn ballonnen veel meer doet ! Hij heeft diverse kindershows waar die de kinderen maar ook de ouders actief in mee trekt.
Hij heeft wel 11 verschillende kindershows. Zijn grote kindershow is een mengeling van magische momenten en liedjes die hij samen geschreven heeft met Gert Jan v.d Ende, oftewel Bobbie van Ernst, Bobbie en de rest.
Daardoor weet je zeker dat deze kindershow kwaliteit heeft en je niet bang hoeft te zijn dat het tegen valt. Maar hij heeft nog veel meer te bieden. Wat dacht je van de Peuter en kleuter shows speciaal voor de kleintje onder ons.

Maar ook de tafelgoochel show is een aanrader als je eens iets bijzonders wilt hebben. Hij neemt de kinderen mee op avontuur bij het kasteel van de Mackay’s en daar gebeuren toch wel heel vreemde dingen. Of je gaat gewoon gezellig uit je dak met zijn kinderdisco die vol zit met spelletjes waar je gewoon niet stil bij kan staan.
Dus je ziet het, mocht het met ballonnen niet lukken, heb je bij Rolando nog veel meer mogelijkheden. Neem een kijkje op zijn andere website www.feestmetrolando.nl en laat je meevoeren in de wereld van zijn kindershows.

De ballonnenshow in actie bij de opening van viswinkel VFP in Den Haag

De ballonnenshow in actie bij de opening van viswinkel VFP in Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *