United Twisters

Wist je dat ballonartiest Rolando 1 van de oprichters is van de United Twisters. Een ballonnen club opgericht is om ballonnenvouwers, ballontwisters, ballonnenclowns, ballonartiesten en iedereen die met modelleer ballonnen aan het twisten is leuke workshops te geven. Zodat hun kwaliteit en nivo omhoog gaat en ze onderling heel veel leren van elkaar.

De club bestaat nu bijna 6 jaar en heeft ruim 100 leden. Zowel vanuit het buitenland zoals Spanje, Duitsland, Belgie, Engeland, Frankrijk en nog veel meer landen zijn er clubleden. En hier op de UT zoals we het afgekort noemen is er geen concurrentie.
Hier is het elkaar helpen om verder te komen in het modelleren en als je iets niet weet, kun je het hier vragen.

We hebben een aantal workshops per jaar waar we onderling erg veel ballonnen verbruiken om allerlei creaties te maken. En een aantal keer per jaar krijgen we artiesten vanuit de wereld die ons bijzondere technieken leren.
Op die manier kunnen we technieken combineren en zijn wij eigenlijk een groep ballonartiesten die op een bijzondere manier optreden.
De club heeft uiteraard ook een aantal websites zoals
//www.unitedtwisters.com/jml/

Maar ook een forum voor de leden waar ze allerlei handen activiteiten op kunnen zetten en ook hier weer balloncreaties aan elkaar kunnen tonen. Ook worden er diverse outdoors gegeven, zoals de milleniumjam in Belgie waar honderden ballonartiesten aan meedoen.
Maar ook kleinschalige meetings zoals in het Preston Palace waar we ons drie dagen opsluiten tussen duizenden ballonnen en daar flink tekeer gaan met creaties bouwen.
Voor een blik achter de schermen hier een video van Preston Palace

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *