Ballonnen decoratie

Ballon decoratie is een mooi woord !

Maar wat kunt u er nu eigenlijk mee. Wat zijn de mogelijkheden voor uw feest en wat gaat dat allemaal kosten ? Zeker dat laatste is best belangrijk omdat u een bepaald budget in gedachten heeft. Rolando denkt graag met u mee om te kijken wat er binnen uw budget allemaal gerealiseerd kan worden met ballondecoratie. Doordat hij al heel lang bezig is met ballondecoratie en ballonvouwen kan hij bijna aan alle wensen voldoen.

Op deze pagina staan de verschillende ideeën voor u neergezet. Op de webshop van ballonnen-hondje (onderdeel van Rolando zelf ) staan duizenden voorbeelden en staan ook de prijzen vermeld. Zo kunt u zelf al kijken wat er voor u mogelijk is. Neemt  rustig de tijd en laat u verrassen, want er is meer als alleen de standaard ballonnen boog. De ” sky is the limit ” en ballonartiest Rolando probeert graag aan uw wensen te voldoen.

Ballonpilaren :

Ballonpilaren zijn een onderschatte decoratie.
Juist door hun veelzijdigheid zijn het decoraties van formaat.
Ze zijn er in alle soorten en maten en u bepaalt de vorm, kleur en lengte van de pilaar.

Van kleine verplaatsbare pilaren tot grote luxe ballonpilaren met logo, alles is mogelijk.
Mocht uw feest een thema hebben, ook dan kan Rolando meedenken met u.
Op deze manier maakt u het helemaal naar uw eigen wens.

Naar webshop >>>>

Ballon thema :

U wilt iets voor uw feest wat andere niet hebben. Of u houd gewoon van een uitdaging om uw locatie helemaal in thema te brengen. Bij Rolando zit u dan goed, want hij houd ook wel van een uitdaging om iets te gaan maken in uw stijl. Hij heeft al eens voor een bruiloft alles in ” Alice in wonderland ” stijl gemaakt van ballonnen. Een hele klus uiteraard, maar wel iets wat de aandacht heeft gehad van de media. Of wat dacht u ervan om met zijn allen op de foto te gaan in een fotoframe, en inderdaad, die is ook van ballonnen naar uw idee. Ga snel naar de webshop van ballonnen-hondje.

Naar webshop >>>>

Abraham en Sarah :

Vijftig jaar worden is een mijlpaal in het leven en daar hoort een feestje bij. U wilt deze Abraham of Sarah graag verrassen met iets bijzonders als u op visite gaat. Met een Sarah of Abraham van vouwballonnen doet u dat zeker! De kleine Abraham/Sarah ballonfiguren kunnen ook met de verrassingsdoos verstuurd worden.

Op de webshop van ballonnen-hondje staan verschillende Sarah/Abraham figuren afgebeeld, maar er is altijd meer mogelijk. Heeft u dus zelf een idee hierover, neemt u dan even contact op met ons. Dan gaan we samen met u kijken wat er mogelijk is.
Uiteraard is een Sarah/Abraham ook als ballonpilaar te maken. 

Naar webshop >>>>

Ballonbogen :

Ballonbogen als blikvanger voor uw bruiloft, evenement, opening van een winkel. U kunt alles combineren met andereIn combinatie met andere ballondecoratie zodat het nog feestelijker word.  De kleuren zijn allemaal aan te passen aan uw wensen, maar ok de patronen kunnen worden zoals u dat wilt. De ballonboog kan ook uit 1 kleur bestaan en u kunt folie ballonnen combineren zoals cijfers. U kunt ook zelf uw idee aandragen, neemt u dan even contact met ons op en wij gaan aan de slag voor u. Er zullen steeds nieuwe ballonbogen bijkomen, dus komt u zeker even terug om te kijken wat er weer nieuw is.

Naar webshop >>>>

Tafeldecoratie :

Om te zorgen dat uw buffet, statafels of diner net iets anders is als gewoon zou u aan tafeldecoratie kunnen denken. Met deze ballondecoratie kunt u vrijwel elk thema of idee uitwerken. Tafeldecoratie kan klein of groot zijn, het is aan u om aan te geven wat u graag zou willen hebben. Bij een buffet kunt u bij elk gedeelte een bijpassende decoratie zetten. Denk bij vlees aan een koe, kip of varken. Bij de toetjes aan ijs en fruit. Mogelijkheden genoeg en u Rolando helpt u graag mee. Het leuke is dat u aan het eind van de avond deze sfeervolle decoratie weg kan geven aan uw gasten.

Naar webshop >>>>

Ballonbloemen :

Ballonbloemen zijn snel en makkelijk te gebruiken om uw locatie in sfeer te brengen. Ze zijn er in alle vormen, maten en bijna in elke kleur. OOk de bloempot decoraties zijn mooi te combineren en zijn een lust voor het oog.

Waar kunt u ze voor gebruiken : Denk aan steunpilaren, trapleuningen, plafonds, ramen en deuren. Bij een autodealer op de auto’s als blikvanger of aan hekwerk als blikvanger. Gecombineerd met een ballonpilaar (zie daarvoor het ballonpilaren menu).  Ook prima te combineren met andere ballondecoratie.

Naar Webshop >>>>

Ballontros :

Ballontrossen zijn er in alle maten en kleuren en combinaties.  Denk aan een ballontros als plafond decoratie zodat de zaal er gelijk feestelijker uitziet. Deze trossen kunnen in alle maten en kleuren geleverd worden.  Bij afname van 10 ballontrossen krijgt u er 1 gratis bij, en dat is toch weer leuk meegenomen.

Maar ook trossen ballonnen op een standaard kunnen een perfecte aanvulling zijn op uw feest.  Ze zien er net zo uit als helium tros ballonnen, maar zitten vast op dunne staafjes. Het voordeel is dat het goedkoper is en u er veel langer plezier van heeft. Deze zijn in diverse hoogtes en aantallen te maken.

Naar webshop >>>>

*Doe het zelf* ballonbloemen maken:

Bestel hier uw pakket om zelf een ballonbloem van zes ballonnen te gaan maken.
Wilt u graag zelf aan de slag om ballonbloemen te maken als decoratie? Het is makkelijk, snel en ook nog eens leuk om te doen. In het pakket wat u thuis gestuurd krijgt zit alles wat u maar nodig heeft en u kunt zelf de kleur bepalen. Op deze manier is het wel heel stoer om zelf voor de sfeer te zorgen als uw gasten komen. Staat uw kleur er niet bij, neem dan even contact met ons op en wij kijken of uw kleur op voorraad is.

Heeft u geen zin om zelf de ballonbloemen te maken, dan doen wij dat natuurlijk graag voor u. Wij hebben alles in huis om de perfecte ballondecoratie voor u te verzorgen.  Alles is te maken van ballonnen, dus vraag gerust als u een idee heeft over ballondecoratie die u graag zou willen zien.

Naar webshop >>>>

Reacties zijn gesloten.