Balloon art

Kunst met de B van ballonnen in balloon art van Rolando:

De afgelopen jaren heeft ballonartiest Rolando heel wat ballonfiguren gemaakt.
Zijn ballonfiguren zijn niet standaard te noemen, ze behoren tot ballonkunst, of internationaal gezegd " balloon art ".
Om het met iedereen te delen heeft hij het op video's gezet, dus neem snel een kijkje en geniet van zijn ballonfiguren.

Minions in de balloon art van ballonartiest Rolando

Hier op deze video laat ballonartiest Rolando weer een aantal van zijn balloncreaties zien die hij in het afgelopen jaar heeft gemaakt met oefenen, maar ook met zijn optredens. Rolando maakt van ballonnen ware kunst en niets is hem te gek. En hij gaat graag uitdagingen aan op campings en bij optredens om te maken waar het publiek hem mee uitdaagt. In deze balloon art laat hij dan ook verschillende minions voorbij komen die bij het publiek erg geliefd zijn.

Spongebob en striptekenaars in de balloon art !

In deze video komen weer veel bekende ballonfiguren voor. Zoals het optreden bij de verjaardag van Spongebob waar Rolando alle figuren uit de serie gemaakt het van modelleer ballonnen. Maar ook het stripspektakel in kampen komt hier weer voorbij, met de uitdagingen van de tekenaars om hun tekenfiguurtje na te maken. En dat resulteert iedere keer weer in ongelooflijke creaties die ter plekke gemaakt zijn. En natuurlijk andere ballonfiguurtjes die de revue passeren. Het is en blijft balloon art op hoog niveau.

Balloon art in fantasie verwerkt .

Met ballonnen kun je aardig je gang gaan in de fantasie wereld. Als Rolando jamdagen heeft gaat die er dan ook lustig op los om buitensporige balloncreaties te verzinnen. Dat kan een appelmannetje zijn, maar ook een roller skatend groen monster. dat is het mooie van ballonnen, je kunt er alles van maken en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bekijk hier op deze video een aantal van zijn creaties die soms de verbeelding te boven gaan, maar toch " kunstzinnig " zijn.

The Muppets – Snorkels

Weer een serie balloon art gfiguren die door Ballonartiest Rolando zijn gemaakt. Iedere keer krijgt hij weer nieuwe uitdagingen in zijn optredens van kinderen en volwassenen, zoals The Muppets : Beaker, the Swedish kok, Kermit de kikker, Gonzo. Maar ook de Snorkels, wie kent ze niet die onderwater levende mannetjes. Er komt ook een vogelverschrikker en graafmachine voorbij, dus er is weer genoeg te zien. Geniet weer van deze nieuwe balloon Art.

Ratjetoe

Een video overzicht van allerlei ballonfiguren die soms fantasie zijn en soms gerelateerd aan disney figuurtjes of gewoon bekende dieren. Het blijft elke keer weer leuk om met ballonnen aan de slag te gaan en te zien dat je er iets tastbaars uit kunt maken. En iedere keer verbaasd het publiek zich weer wat er nu weer de ballonhanden van Rolando komt.

Groot en klein

Grote en kleine ballonvormen, het maakt voor Rolando allemaal niet uit. Hij maakt in deze video weer de gekste figuren uit ballonnen zoals een Pelikaan, Nemo uit disney, Zeepaard, Schildpad, een Saxofoon met een drumstel en vele andere. Veel ballonfiguren ontstaan in spontane acties vanuit zijn shows, maar ook gasten die komen vragen of hij " dit " kan maken. En Rolando gaat graag een uitdaging aan, en hier zijn de resultaten te zien.

Ballonkunst

fantasie houd nooit op en dat geld ook voor ballonnen. Met die kleurrijke modelleer ballonnen kun je eigenlijk alles wel maken. Rolando laat dat graag zien in zijn video's van zijn balloonart, zoals zovele dat noemen. Veel figuren zijn terug te vinden op onze aardbol, maar ook rare wezens die hier niet voor komen passeren het beeldscherm. Dus geniet ervan en wie weet kom je zo'n raar ballonwezen wel een keer tegen.

Reacties zijn gesloten.