Fotopagina

Een indruk op zijn fotopagina !

Hier heeft u een mooi overzicht hoe ballonartiest Rolando aan het werk gaat. Het laat een gedeelte zien van zijn shows, prive feesten thuis, zijn decoratie’s en ballonfiguren die hij allemaal kan maken. Zowel op foto als video is alles te bewonderen zodat u een perfecte indruk krijgt. Op deze manier komt alles goed tot hun recht.

In bijna 14 jaar tijd is Rolando een ballonartiest van formaat geworden en mag hij zich scharen bij de top van Nederland die kwaliteit afleveren. Voor persoonlijk advies neemt hij graag de tijd voor u.

Evenementen :

U wilt graag een indruk krijgen hoe ballonartiest Rolando aan het werk gaat op een evenement of gewoon bij u thuis. Het is prettig als u weet wie hij is en hoe het publiek reageert op zijn ballonkunst. Want dat hij niet de simpele ballonfiguren maakt, dat kunt u direct zien als u hem bezig ziet. Of het nu voor heel veel kinderen en ouders is of dat het nu gaat om een verjaardag met 6 kinderen. Het maakt voor Rolando allemaal niet uit, hij gaat graag aan de slag voor u om lucht te verplaatsten. Op de webshop van ballonnen-hondje kunt u trouwens alles bewonderen wat hij maakt en bouwt van ballonnen.

Meer informatie >>>>

Ballonworkshop :

Ballonvouwen zelf leren, het blijft super leuk om te doen.  Hoe gaat ballonartiest Rolando aan het werk en hoe ziet zo’n workshop er nou uit. Deze pagina geeft een goed beeld hoe de cursisten het naar hun zin hebben en dat er heel wat afgedraaid word. Na afloop is iedereen dan ook heel trots wat ze gemaakt hebben van vouwballonnen.

Info van de workshop >>>>

Ballonfiguren :

Ballonkunst wat ieders fantasie te boven gaat, dat is wat ballonartiest Rolando u laat zien. U vraagt en hij draait is hier wel een heel toepasselijke term. Dat hij niet alleen voor kinderen optreed is op deze foto pagina ook goed te zien. Want ook de volwassenen staat letterlijk in de rij om hun ballonfiguur te vragen. Of het nu voor een verjaardag thuis is of u staat op een groot evenement, hij komt graag bij u langs om te laten zien wat hij kan. Neemt u even de tijd om een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is met vouwballonnen.

bekijk de ballonfiguren >>>>

Ballondecoratie :

The sky is the limit !!! Dat is wat betreft ballondecoratie een juiste benaming aangezien er met deze ballonnen letterlijk alles te maken is. Mocht u een thema in uw hoofd hebben, dan gaan wij aan de slag voor u om het om te zetten in ballonkunst. Want een feest locatie in sfeer brengen om te zorgen dat uw gasten in een feestelijke stemming komen is heerlijk om te doen. En de verbazing is vaak van de gezichten af te lezen als ze binnen komen. Kijk snel naar de mogelijkheden en mocht er toch iets niet bij staan, neemt u dan even contact met ons op.

Naar decoratie >>>>

Reacties zijn gesloten.