1000 abonnees

Natuurlijk wil ik eerst iedereen bedanken die dit voor de Haagse ballonnenboer mogelijk heeft gemaakt door zich te abonneren. En wat ben ik blij dat er 1000 abonnees zijn op het kanaal.

Daardoor kan ik nog meer workshops gaan plaatsen en blijven sommige functies voor mij beschikbaar wat het alleen maar leuker maakt om voor jullie aan de slag te blijven met vouwballonnen. De nieuwe uitdaging is natuurlijk de 1500 abonnees te halen, dus ben je nog geen abonnee en zou je dat toch graag willen.

Dan ben je natuurlijk altijd welkom op mijn YouTube kanaal. Nooit gedacht dat de Haagse ballonnenboer zoveel abonnees zou krijgen toen ik met het uitbreken van de corona gestart ben met de workshops. Gewoon om even wat creatiefs en gezelligs onder de mensen te brengen.

En om te zorgen dat ik zelf niet uit beeld zou verdwijnen. Dat is zeker gelukt en nog steeds heb ik het super naar mijn in om dit voor jullie te doen. Uiteraard ga ik ook weer LIVE met de ballonnen workshops, maar dat laat ik natuurlijk op tijd weten.

Er komt eerst een workshop van een Halloween spookje aan zodat jullie weer aan de slag kunnen. Tenslotte gaan we naar de Halloween maand toe, dus dat is gelijk mooie versiering.

Een ballonnen groet van de Haagse Ballonnenboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *