Auto van vouwballonnen

Deze kleine auto is heel goed te gebruiken als je Disney Cars zou willen maken. In het rood zoals Lightning McQueen. Maar je kunt hem ook in een andere kleur maken die jij mooi vind. De mogelijkheden zijn enorm met dit autootje omdat je er ook zelf een eigen draai (letterlijk) aan kun geven. Dus ga snel aan de slag met de little car. Mocht je zelf nu ideeën hebben over een ballonworkshop, geef dat even aan de Haagse ballonnenboer door. Ik ga dan kijken of het ook uitvoerbaar is om er een wrokshop van te maken zodat het ook voor iedereen mee te doen is.

Er staan nog een paar vragen op de plank om uit te voeren, zoals een drietand en een lama. Vind je de video leuk van de auto uitleg dan zou een DUIMPJE erg graag ontvangen worden. Het helpt weer mee om het kanaal meer in de schijnwerpers te krijgen. En mocht je een vraag hebben, dan mag je die onder de video stellen bij de reacties en dan help ik je zo snel mogelijk. Want het moet altijd ontspannend blijven met ballonnen, dus ook de problemen moeten opgelost worden. Heb je ballonnen of een ballonpomp nodig of misschien wil je wel een compleet workshop pakket, dan kun je dat allemaal vinden op de webshop van ballonnen-hondje.

Kijk daar maar eens rustig rond en heb je een vraag dan helpen ze je graag verder. //www.ballonnen-hondje.nl De Haagse ballonnenboer doet veel meer als alleen maar worshops geven. Kijk daarvoor op zijn website : //dehaagseballonnenboer.nl. Daar kun je alles vinden wat te maken heeft met ballonshows, karakters, workshops en nog veel meer.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en blijf allemaal gezond

Ballongroet van de Haagse Ballonnenboer.MINDER TONEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *