Ballonact op 1.5 meter

U heeft een feestje ! Of een verjaardag van uw kind. En daar wilt u toch wel graag wat entertainment bij hebben. Dan is de ballonkoffer de perfecte ballonnen show die daar bij past. Zelfs in corona tijd kan dat allemaal met de regels die Rolando netjes in zijn show heeft verwerkt.
De kinderen zitten door middel van een vrolijke ballonlijn op 1.5 meter afstand. Alles word op de juiste wijze gedaan zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

De show is een combinatie van luchtig entertainment met een vleugje magie daar tussen in verwerkt. Juist door deze combinatie maakt dat Rolando of de Haagse Ballonnenboer de kinderen een uur vermaakt met ballonfiguren en goochelen. Alle kinderen mogen kiezen uit diverse ballonfiguren en natuurlijk mogen ze die mee naar huis nemen. Tussendoor goochelen we er op los en duurt het wachten op een ballonfiguur ook helemaal niet zo lang.

De jarige krijgt aan het eind van de show een mooi balloncadeau van Rolando, de kinder CD en de sleutelhanger. Dat word natuurlijk op een magische wijze tevoorschijn gegoochelt. Alle kinderen (tot max 15 kinderen) krijgen een sleutelhanger en goocheldiploma mee naar huis.

Dus u ziet dat er nog veel mogelijk is en dat er toch een feest ( op afstand ) toch leuk kan zijn. Heeft u vragen over de show of heeft u zelf ideeën die u graag zou willen zien, neem dan even contact op met Rolando. U kunt hem bereiken door middel van een mail : info@feestmetrolando.nl of door even te bellen naar mobiel : 06 18 26 76 93

Ik hoop dat ik bij u een leuke en gezellige ballonnen show kan opvoeren zodat het een feestelijke dag word voor uw kind. En zoals altijd doet Rolando dat met een stralende glimlach en veel humor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *