Haagse Courant en de Haagse Ballonnenboer

Hoe cool is dat, word je gebeld door de Haagse Courant (het AD) of ze een interview mogen afnemen. Ik zeg natuurlijk gelijk doen !!! Ze hadden op Facebook mijn Haagse Ballonnenboer gezien en ze vonden het helemaal super wat ik allemaal aan het uitvoeren was.

Zo kwamen ze ook terecht op mijn YouTube kanaal en werd het idee geboren voor het interview. Dus in de middag werd ik gebeld door de journaliste, aangezien vanwege corona niet iemand langs kon komen. Een erg gezellig gesprek van 45 minuten werd er van alles gevraagd en opgeschreven. Natuurlijk was ik wel een beetje nerveus, want niet iedere dag word er een interview afgenomen.

De dag erna kwam de fotograaf van het Eindhovens dagblad langs om een mooie actie foto te maken voor bij het artikel. Zij werken samen met het AD en dit was een stuk dichterbij natuurlijk. En zo is er een mooi krantenartikel geplaatst in het AD Haagse Courant waar ik best wel trots op ben.

Dat allemaal door het ontstaan van het kweken van ballonnen vers van het land. Het geeft een mooi beeld hoe ik alles beleef en opgezet heb. Hopelijk krijgt de Haagse Ballonnenboer op deze manier weer wat meer aandacht en kunnen we straks weer veel op gaan treden.

Want dat is toch het leukste om te doen.

Voor het interview kun je kijken op : //www.ad.nl/den-haag/een-minion-bloemkool-of-koning-arthur-roland-61-maakt-alles-van-ballonnen-gewoon-durven~a3a9d4c3/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *