High Speed ballonnen

In deze high speed video zie je Abu het aapje van Aladin gebouwd worden. Natuurlijk in een hele snelle versie want de Haagse ballonnenboer kan heel snel ballonvouwen zoals je ziet. Abu is erg leuk om te maken van ballonnen en zeker omdat die zo groot is een cool ballonfiguur om ook als cadeautje weg te geven. Nou nog een palmboom erbij en hij voelt zich helemaal op zijn gemak.

De Haagse ballonnenboer heeft al meer high speed filmpjes gemaakt en er zullen er nog veel volgen. Het leuke aan deze snelle ballonfiguren is dat je niet lang hoeft te wachten voordat het ballonfiguur tevoorschijn komt. Zou best wel makkelijk zijn als hij aan het optreden is, in 1.5 minuut zo’n groot ballon figuur is natuurlijk wel handig. Maar dat zou het ook weer niet zo leuk maken als entertainment, dus doen we het in de optredens maar gewoon op de oude manier, veel leuker.

Mocht je het nu leuk vinden om de Haagse ballonnenboer uit te nodigen op je feest, dan moet je maar eens kijken op zijn website. Die kun je vinden op https//:www.dehaagseballonnenboer.nl. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om er een groot feest van te maken. Hij heeft diverse ballonnen shows waaronder de ballonkoffer, combinatie shows waar veel publiek op af komt en nog veel meer leuke dingen. Of misschien wil je ook wel graag leren ballonvouwen, want ook dat kan.

Zoals je weet geeft de Ballonnenboer workshops op YouTube, maar hij komt het ook heel graag live bij je thuis uitleggen. Dat kun je dus allemaal vinden op zijn website. En mocht je daar ballonnen voor nodig hebben, dan kun je kijken op de webshop van ballonnen-hondje. Die hebben werkelijk heel veel op het gebied van vouwballonnen. Maar ook andere ballonnen zoals folie, ballonfiguren en ballondecoratie.

Het is zeker de moeite waard om daar eens rond te gaan kijken.

De webshop kun je vinden op : ballonnen-hondje.nl.

Voor nu een hele fijne en snelle dag gewenst en tot de volgende keer. Ballonnen groet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *