Kerstgroet met workshop

Met de Kerstdagen worden er veel cadeaus weg gegeven. Dit cadeau heeft misschien wat veel lucht als inhoud, en is ook nog eens heel kleurrijk om weg te geven. En van vouwballonnen is het natuurlijk in alle kleuren en maten te maken. Wat je er voor nodig hebt is een 350Q en een 160Q vouwballon, dus dat is makkelijk. Ook wenst de Haagse Ballonnenboer jullie allemaal hele fijne Kerstdagen aan het eind van de video. En heb je geen zin om daar op te wachten (begrijpelijk) dan geef ik je die nu alvast.

Ondanks alle maatregelen en wat sombere tijd maken deze dagen voor veel mensen toch net even het verschil om een positieve vibe te geven of te krijgen. De techniek is ook heel simpel, dus voor iedereen met een beetje ballontechniek te maken. Even een mooie workshop om overdag te gaan maken en dan te gebruiken om de Kerstsfeer nog meer in huis te halen.

Ik hoop dat je het natuurlijk leuk vind om te gaan maken. Veel plezier ermee en na de Kerst hebben we natuurlijk weer een nieuwe ballonnen workshop. Heb je vouwballonnen of andere spullen nodig om aan de slag te gaan, kijk dan even op de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl. Daar kun je alles vinden wat je nodig hebt.

Ballonnen groet van de Ballonnenboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *