Mad Science ballonworkshop

Normaal laat Mad Science zien wat er allemaal mogelijk is met wetenschap en techniek om dat te combineren. Dit keer mocht Rolando op het 15 jarig bestaan van Mad science ballonnen workshops komen geven. Een zeer gezellige dag waar alle cursisten heel snel begrepen waar het om ging. Met hun kennis van zaken over techniek waren de ballon technieken en figuren heel snel onder de knie.

Natuurlijk werd er veel gelachen en ook angstige gezichten getrokken als er bepaalde ballonnen gedraaid moesten worden en het niet helemaal goed ging. Maar dat hoort nu eenmaal bij ballonnen workshops. Dat maakt het voor een groep ook altijd leuk om aan zoiets mee te doen. De tafels lagen dan ook heel snel vol met alle gemaakte ballonfiguren en wat waren ze er trots op.

Er waren nog meer workshop zoals Theater en Suikerspinnen draaien. Dus iedereen had die dag genoeg te doen, en wie weet kunnen ze dat weer meenemen in hun eigen shows van Mad Science. Ik vond het erg leuk om aan deze groep van wetenschappers, uitvinders en natuurkundige een stukje ballontechniek bij te kunnen leren.

Wil je zelf ook zo’n ballonnen workshop meemaken, dat kan !! Neem even contact op met Rolando en dan gaat dat helemaal goed komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *