Virtuele tour

In deze virtuele tour neemt de Haagse Ballonnenboer je mee op de mooie camping L’Eau Rouge gelegen in de Belgische Ardennen. Hij komt hier zelf ook regelmatig en weet als geen ander hoe heerlijk het daar vertoeven is. Door de rust, ruimte en zeker al het schone sanitair is het een weldaad om je vakantie daar te vieren. De eigenaren Thomas en Danny doen er alles aan om je verblijf helemaal tiptop te maken.

Zeker nu in de corona tijd is het belangrijk om toch even iets positiefs en gezelligs te gaan doen met je gezin of misschien wel je vrienden. De camping is er helemaal klaar voor gemaakt en op die manier kun je toch even alles achter je laten. Vervelen doe je hier zeker niet, want het zwembad en het rode water ( de beek dus ) zorgt voor verkoeling, de omgeving nodigt je uit voor wandelingen, fietsen en andere buiten activiteiten en dan hebben we natuurlijk nog de handboog lessen die de kinderen en volwassenen kunnen volgen.

Aan entertainment geen gebrek aangezien een Animatie team en kinderartiest Rolando ervoor zorgen dat iedereen wel actief met iets mee kunnen doen. Rolando doet dit ook allemaal op vrijwillige basis omdat hij zelf ook op vakantie is. Maar om zichzelf bezig te houden en omdat die het natuurlijk veels te leuk vind geeft hij hier zijn shows.

Op die manier kan hij nieuwe goocheltrucs en nieuwe liedjes goed uittesten. Zeker nu in de corona tijd kan hij op die manier kijken hoe zijn shows en workshops zijn aan te passen om toch weer aan de slag te kunnen. Een ideale situatie dus voor iedereen.

Mocht je graag je vakantie willen boeken doe dat dan snel, want met zo’n mooie camping zijn de plekken natuurlijk heel snel vergeven.
Je kunt ze bereiken op tel : 080 86 30 75 of geef ze een mail naar info@euarouge

Je mag ook gelijk langs komen als je niet kunt wachten natuurlijk :
Adres gegevens zijn :
Domaine de l’Eau rouge
Cheneux 25
4970 Stavelot (België)

De Haagse Ballonnenboer gaat in zijn vakantie ook nog live video’s opnemen met zijn workshops, dus ook dat kun je meemaken. Hij gaat ook ballonnen workshops geven om zo gezellig met vouwballonnen bezig te zijn en ballonfiguren te leren. Ook in de corona tijd kan dat allemaal met aangepaste middelen natuurlijk.

Ik hoop dat je de virtuele tour leuk gevonden hebt en dat er een mooie indruk achtergelaten is om je te overtuigen om hier je vakantie te gaan vieren.

Thomas, Danny, Rolando en het Animatie team hopen je snel te zien en wij zijn er helemaal klaar voor.

Ballonnen groet van de Haagse ballonnenboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *