We gaan weer LIVE op YouTube

De vakantie zit er voor velen weer bijna op, dus werd het tijd voor de Ballonnenboer om ook weer aan de slag te gaan met zijn workshops. En wat deden er weer veel mee, voor de Ballonnenboer helemaal TOP dat er 19 kijkers mee aan het draaien waren. Voor andere misschien niet veel, maar de Ballonnenboer werd er blij van !!

En er zijn weer heeeeeeel veel nieuwe kijkers en abonnees bijgekomen, ook daar weer heel veel dank voor. Ik hoop de 1000 abonnees te gaan halen, wanneer weet ik niet, maar ooit zal het lukken. Dus weet je nog iemand die dit ook leuk vind, laat hem abonneren.

Het was vandaag ook tenslotte de 81ste live uitzending alweer na de corona uitbraak, dus we gaan gewoon gezellig door. Dit keer met een ballonbloem armband die je in allerlei vormen en maten kunt maken. Het leuke daarvan is dat die overal toepasbaar is en je ook je eigen fantasie erin kwijt kunt. Dus pak je vouwballonnen maar weer en doe mee met het maken van de ballonbloem.

Was de bloem armband leuk om te maken en vond je de video weer TOP (hoop ik natuurlijk van wel ) dan hoop ik ook dat je daar een DUIMPJE voor kan geven. Want dat helpt de Ballonnenboer weer verder op YouTube en het word zeker erg gewaardeerd. En wil je een reactie achter laten, ook dat kan onder aan de video.

Mocht je vragen hebben, dan is ook daar plaats voor en natuurlijk probeer ik zo snel mogelijk te reageren. Heb je geen vouwballonnen en zou je ze graag willen bestellen. Neem dan eens een kijkje op de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl , die hebben alles op het gebied van vouwballonnen, ballonpompen, ballonfiguren en nog veel meer wat te maken heeft met latex. En ook daar helpen ze je graag verder met al je vragen over het ballonvouwen.

Maar ook de Haagse Ballonnenboer doet veel meer als alleen maar ballonnen workshops geven op YouTube. Want hij geeft heel graag ballonnen shows op locatie, bij jouw thuis maar ook op evenementen, winkels en bedrijven. Met de diverse ballonnen shows kan hij elk publiek van groot naar klein vermaken en is het entertainment gehalte natuurlijk erg luchtig.

Neem eens een kijkje op zijn website https:\\www.dehaagseballonnenboer.nl.

Voor nu een hele fijne dag en blijf allemaal gezond.

Ballonnen groet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *