Ballonnenshow winkelcentrum Leidschenveen

Zaterdag 14 Maart was het Kids Day in winkelcentrum Leidschenveen in Den Haag. Daar mocht ik van 12.00 tot 16.00 op het grote podium mijn ballonkunsten vertonen in combinatie met mijn kindershows. Het weer was helaas erg koud op deze dag met een oostenwind, wat het voor ouders en kinderen erg onplezierig maakte.
Maar ondanks deze kou bleven er veel bij het podium staan om te kijken wat er allemaal stond te gebeuren. Met liedjes heb ik eerst maar eens geprobeerd iedereen warm te krijgen, wat aardig lukte.

Daarna was het de beurt aan de ballonnen waar ik samen met de kinderen een grote giraffe ben gaan bouwen. Nadat die klaar was heb ik hem verloot onder de aanwezige kinderen en uiteraard ging iedereen met een prijs naar huis.
Zo hebben we ons heerlijk vermaakt deze middag met diverse shows door elkaar heen en ondanks de kou een super middag beleeft. Er waren nog veel meer activiteiten te doen, zoals een skelterbaan en springkussens. Ook reed er een treintje rond, wat bij veel kinderen een hoop plezier bracht.
Om 15.15 begon de laatste show en was het weer gedaan met de magische momenten en luchtige ballonnen. Altijd erg gezellig om in het winkelcentrum van Leidschenveen te mogen optreden. Tot de volgende keer.

Armband van ballonnen : Giraffe hoofd

Armband van ballonnen : Giraffe hoofd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.