Balloon Magic

Op Maandag 2 Februari 2015 was ik samen met Louis Baerts afgereisd naar het Magic Art Center in bennebroek. Daar zouden wij luchtig entertainment gaan verzorgen voor de goochelaars en aanverwanten.
Deze avond word in het geheel belangeloos georganiseerd en het is ook voor jezelf weer gelijk een mooie try out om nieuwe acts te showen en ideeën uit te wisselen.
De avond werd dus gehouden in het theater van Richard Ross, de meervoudige goochel kampioen die heel wat moois neergezet heeft voor de goochelwereld.

Wij waren daar al vroeg om alles op te bouwen en ikzelf om diverse ballonpilaren en ballontafel decoratie’s te maken. Het leuke is dat je gelijk een hoop nieuwe balloncreaties kan uit testen. Om 20.00 zou de voorstelling beginnen en het was de bedoeling dat ik voor de inloop en de pauze entertainment zou verzorgen.
Dus aan de slag met de ballonnen armbandjes en diverse grote balloncreaties. Aangezien er een Oma was die weer een kleinkind erbij kreeg, gelijk aan de slag gegaan met een ooievaar. Daarna met diverse armbanden de gasten verwend en verbaasd laten staan.

Tussendoor werd er veel gegoocheld met ballonnen, want daar draaide het allemaal om op deze avond. En zeker bijzondere trucs passeerde de revue. In de pauze van de acts ben ik aan de slag gegaan met een Minion aangezien er veel vraag naar was. Ik had hem in het klein nagemaakt en die scoorde hoog.
Om 23.00 was deze gezellige avond afgelopen en had ik zeer veel goede en mooie goochelacts voorbij zien komen. Een leerzame avond waar ik veel nieuwe ballon creaties heb gemaakt en ook veel leuke collega’s heb ontmoet.

Balloon magic in het Magic Art Center

Balloon magic in het Magic Art Center

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *