Shows

Ballonnen shows op maat !

Ballonartiest Rolando heeft ballonnen shows en acts die hij kan aanpassen aan uw wensen. Op die manier worden uw gasten of publiek op de juiste wijze vermaakt waardoor u zeker weet dat het een feest word als u Rolando uitnodigt. U kunt hier zelf de beste show bekijken die bij uw feest of evenement past.

Mocht u er toch twijfelen wat het beste zou kunnen zijn, neemt u dan even contact op met ballonartiest Rolando. Hij helpt u graag verder met de juiste keuze. Door zijn diversiteit is er voor iedereen een passende ballonact te vinden.

Ballonkoffer act op 1,5 meter !

Met de ballonkoffer ( corona proof ) kan Rolando ingezet worden bij kleine optredens zoals een verjaardag voor een kleine groep kinderen. Of bij een volwassen feest zoals een bruiloft, vrijgezelle party, diner, receptie etc. Juist door de simpelheid van deze ballonact kan hij met zijn ballonkoffer op gepaste afstand tussen uw gasten doorlopen en zijn talenten laten zien. Lukt dit door de afstand niet dan staat hij op een vaste plek.

Hij is er om de kleinere gasten en de oudere jongeren te vermaken. Want ook de volwassenen vinden het bijzonder om ballonartiest Rolando aan het werk te zien. Met zijn keuze schilderij maakt hij het voor de kinderen nog makkelijker om te kiezen want er staan heel erg veel figuren op.

Dus zoekt u een vrolijke en luchtige act voor uw feest, neemt u dan snel contact met hem op.

Ballonnenshow

De ballonnenshow is een combinatie van ballonfiguren en goochel acts. Voor heel veel publiek de perfecte show waarin je kinderen en ouders actief in mee neemt. Toe te passen bij grote evenementen, straatfeesten, winkelstraten, braderieën, open dagen etc.
In deze show word elke keer een groep kinderen en ouders vast gehouden op de locatie en na een “live” workshop aan het eind van de show komt er weer een nieuwe groep.

Zo zorgt u ervoor dat uw evenement of winkel goed blijven opvallen. Alles word omlijst met bijpassende muziek (op een relaxt niveau) waardoor deze show zelfs goed in het oor ligt.

U kunt ook met het karakter “de Haagse Ballonnenboer” in zetten om het geheel een eigen stijl te geven.

Meer informatie >>>>

Combinatie show

In deze combinatie show zet ballonartiest Rolando ballonkunst, liedjes en goochelen actief neer in een wervelende show. De uitvoering is hetzelfde als de ballonnenshow, maar nu kan hij ook de liedjes erin combineren. Daardoor word het sprankelend en krijg je een bijzonder geheel op uw feestelijke dag.

Ook deze combinatie show is zeer geschikt voor uw evenement of winkelcentra waar veel publiek word verwacht. Het is een doorlopende voorstelling met steeds een andere opzet van ballonkunst, liedjes en magische momenten. Daardoor blijven de kinderen en hun ouders geboeid !

Mocht u deze show willen boeken, houd u er wel rekening mee dat u uw vergunningen aanvraagt i.v.m. de liedjes.

Meer informatie >>>>

Volwassen act

Kinderen en ballonvouwen is vaak een combinatie die iedereen vanzelfsprekend vind. Ballonartiest Rolando bewijst het tegendeel door ook heel veel voor volwassenen op te treden met zijn ballonacts. Door zijn bijzonder gedetailleerde ballonfiguren is het voor deze groep een bijzondere ervaring om te zien wat hij allemaal kan maken.

U vraagt en hij draait is in dit geval wel een heel toepasselijke term.

Hij werkt met zoveel verschillende technieken en ballonnen dat vrijwel alles te maken is, wel in een tijdsbestek dat het voor iedereen leuk blijft. Hij beeld graag de wensen van de gasten uit in ballonfiguren. Gaat u de uitdaging aan om hem te boeken?

Meer informatie >>>>

Senioren act

Voor de senioren heeft ballonartiest Rolando verschillende acts bedacht. Hij gaat graag met u in overleg wat er allemaal mogelijk is en wat uw wensen zijn ten opzichte van de feestdag. Want het is wel belangrijk dat de ouderen zich op hun gemak voelen.

Zo heeft hij de ” Bloemenshow ” met de ballonkoffer. Voor iedereen die aanwezig is maakt hij mooie bloemen in verschillende uitvoeringen. Hij past de kleuren aan de persoon waar hij op dat moment voor bezig is. Ook betrekt hij de mensen actief in de act mee, maar altijd op vrijwillige basis. Hij voelt zelf feilloos aan of iemand wil meehelpen en/of die wel een ballonbloem wilt hebben.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals gewone ballonfiguren maken naar de wens van het publiek.

Meer informatie >>>>

De Haagse Ballonnenboer

De Haagse Ballonnenboer is samen met zijn huisdier Stekeltje (egel) een bijzondere verschijning. Vanuit zijn boerderij teelt hij verse ballonnen die hij mee neemt naar zijn optredens. Daardoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit en versheid van de ballonnen.

Met zijn diverse ballonnen shows heeft hij voor iedereen wel een passende act of show. Bijvoorbeeld voor braderie, winkelcentrums, openingen, feesten en evenementen.

Dus wilt u een opvallende persoonlijkheid, dan is de Haagse Ballonnenboer de juiste invulling voor u.

Meer informatie >>>>

Vrijblijvende informatie

Weet u even niet welke show het beste bij uw feest past ?
Dan helpt ballonartiest Rolando u daar graag mee verder.
Vult het contact formulier in met uw vraag en zal u zo snel mogelijk antwoord geven.
U kunt ook een vrijblijvende offerte bij hem aanvragen, zo weet u gelijk of het allemaal in uw budget past.

Reacties zijn gesloten.