Kinderdagverblijf Nina Nino

Vanaf 2007 heb ik een aantal jaren achter mekaar opgetreden bij kinderopvang Nina Nino in Scheveningen. Daar kon ik een aantal leidsters en door ons contact heb ik daar mijn optredens kunnen verzorgen. Dat ging zo goed dat de jaren daarna ik nog verschillende keren daar aanwezig was met zowel mijn Peuter / Kleutershow als wel de ballonnen act.
Het is gewoon heerlijk om voor die kleine mensjes te mogen optreden en het geeft altijd een erg goed gevoel om die blije gezichten te zien.

De ouders zijn er ook altijd bij en die genieten net zoveel als dat de kinderen het doen. Bij verschillende thema’s ben ik aanwezig geweest zoals het zoveel jarig bestaan, maar ook gewoon feestdagen. Ik heb er ook leuke contacten aan over gehouden en verschillende ouders hebben me later uitgenodigd voor hun eigen kinderen om met mijn verjaardag show op te komen treden. Zo zie je maar hoe alles soms verloopt.

Door kinderdagverblijf Nina Nino heb ik ook weer andere peuterzalen en kleuterscholen erbij gekregen, dus dat gaf weer meer optredens te doen met de Peutershows.
Door de resessie kwam er helaas een kink in de kabel omdat veel kinderdagverblijven moesten bezuinigen en dan is dat uiteraard op de extra dingen zoals artiesten. Maar ook dat komt weer goed en het contact met de kinderdagverblijven is altijd gezellig gebleven. Ik heb het altijd heerlijk optredens gevonden.

Bij kinderdagverblijf Polly aan de slag met de ballonnenkoffer

Bij kinderdagverblijf Polly aan de slag met de ballonnenkoffer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *