Voetbalvereniging VCC

In Maart 2011 had voetbalvereniging VCC een feestelijke dag in Berkel en Rodenrijs. Om daar de kinderen bezig te houden hadden ze allerlei andere activiteiten om het voetballen georganiseerd. En daar mocht ik als ballonartiest ook aan meedoen. Aangezien het buiten nog een beetje onstuimig weer was kon ik in de kantine zelf een plek uitzoeken waar ik de ballonnen tafel neer kon zetten. Vanaf 11.00 in de ochtend tot 16.00 mocht ik aan de slag.

Ik was er niet alleen bezig omdat er ook een sminkster zich flink aan het uitleven was met haar sponsjes en kwasten. Bij voetbal is het altijd even afwachten hoe druk het word, maar hier hadden ze genoeg kinderen die wel een balloncreatie kwamen halen in hun voetbal pauze. Ik kon me weer helemaal uitleven met alles.
De ouders vonden het helemaal top en er werden dan ook weer veel kaartjes uitgedeeld. De hele tijd was het druk met het optreden, maar gelukkig niet zo dat er rijen stonden te wachten. Het was een mooie mengeling van kinderen.

Toen ik de ballongiraffen, auto’s, dolfijnen, honden en andere balloncreaties had gemaakt en uitgedeeld zat mijn tijd er alweer op. Ik vind het zelf altijd wel jammer, want ik heb het heerlijk naar mijn zin. Je staat niet altijd in het middelpunt. We konden weer terug kijken naar een gezellig en voetballend weekend.

Voetballer rood / wit in ballon

Voetballer rood / wit in ballon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *