Terralife uitdaging

Voor de eigenaar van de natuurwinkel ” Terralife ” in helmond had ik de uitdaging gekregen om hem ( de eigenaar ) na te maken voor zijn verjaardag met de potjes die hij allemaal in de winkel verkoopt. Dus dat was weer een uitdaging waar ik wel van hou.
Dus op de website van Solgar vitamines aan de slag gegaan om verschillende uitvoeringen te bekijken van natuurlijke producten. Daar een aantal voorbeelden van geprobeerd te maken met ballonnen.

Natuurlijk gaat zoiets niet gelijk goed, want als je dan blij bent dat je een potje gemaakt hebt, loopt die leeg. Maar ook dat hoort er allemaal bij. De eigenaar zelf maken is niet zo heel moeilijk omdat ik natuurlijk al veel verschillende mensen nagemaakt heb van ballonnen. Je kijkt hoe ze eruit zien, de kenmerken en die verwerk je op een leuke manier met ballonnen tot een geheel.

Ik maak meestal dit soort complexe figuren een dag van te voren om te zorgen dat je op tijd klaar bent. Er kan altijd van alles tegen zitten of misgaan en dan heb je nog even de tijd om dingen te maken of te repareren.
Dat was dus maar goed ook, want in de ochtend kwam ik er achter dat het hoofd leeg gelopen was. En dat is nu net de belangrijkste van het gehele lichaam.
Maar alles toch op tijd afgekregen, ook de verschillende potjes zodat die nou mooi staat te pronken in de winkel van Terralife in Helmond.

Jarige Daan krijgt evenbeeld van ballonnen als cadeau

Jarige Daan krijgt evenbeeld van ballonnen als cadeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *